Foss & Co Røyken

Foss & Co Eiendomsmegling ble etablert i 1985 på Kolbotn. I dag har Foss & Co 9 meglerkontorer samt en avdeling for prosjektmegling og en avdeling for næringsmegling, og er dermed en av de største uavhengige privateide meglerforetak i Norge med ca 55 ansatte.

Foss & Co sin visjon er å tilby de beste meglertjenester rundt hele indre Oslofjord. I dag finner du Foss & Co fra Hurum på Oslofjordens vestside, via Eiker, Oslo, Kolbotn og sydover til Ski, Drøbak, Son og Fredrikstad. På alle disse kontorene har Foss & Co knyttet til seg medarbeidere med lokal tilknytning, og solid kunnskap om sitt marked.

På bakgrunn av lokaliseringen av flere av våre kontorer, har Foss & Co også en stor andel av hyttemarkedet i Oslofjorden, både i Østfold, i områdene Frogn/Vestby og på Hurumsiden. Vi satser på faglig dyktighet, og har derfor flere fagutdannede Eiendomsmeglere ansatt på alle våre meglerkontor.

Helt fra starten i 1985 har Foss & Co hatt flere større utbyggingsprosjekter for entreprenører, og har opparbeidet seg en solid kompetanse når det gjelder salg av nye eiendommer – hvilket kommer både våre selgere og kjøpere til gode. Vi har meglere med spesialkompetanse innen prosjekt- og nybyggsalg.

Med egen avdeling for næringsmegling og prosjektmegling tør vi derfor å påstå at vi har et komplett meglerkonsept!

Foss & Co Røyken
Åpningstider:
Adresse:Spikkestadveien 94
3440 Røyken
E-post:kristine.l@fossco.no
Nettsted:www.fossco.no
Kontaktperson:
Mobilnummer:
Telefonnummer:31 29 74 00
Tilfeldig bedrift »
Samarbeidspartnere