SPAR Røyken

SPAR Røyken er en topp-moderne matvarebutikk som har et bredt vareutvalg, hvor du ikke bare finner de tradisjonelle matvarene, men også lokal mat fra vårt distrikt. Vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal trives i butikken vår. Velkommen til en hyggelig handel.

 

SPAR Røyken åpnet 16. oktober 2008. Butikken ligger i et senter like ved Røyken stasjon. SPAR Røyken er en flott og moderne dagligvarebutikk med over 950 kvm i

salgsflate og 25 ansatte.

 

 

Bredt utvalg av varer

 

SPAR Røyken har ett bredt vareutvalg, hvor du ikke bare finner de tradisjonelle matvarene, men også lokal mat fra vårt distrikt. Vi legger vekt på god service, og at vi har en ren butikk hvor du vil trives å handle. Vi er et supermarked som har egen ferskvareavdeling, hvor du får kjøpt det beste kjøttet i den mengden du trenger.

 

 

 

Gode tilbud og garantier

SPAR har også en garanti om at du alltid skal få kjøpt nystekt brød. Dette betyr at vi garanterer å ha brød i hele vår åpningstid. Vi har også et godt tilbud hele året på mineralvann, hvor du får 5 flasker med 1 1/2 liter mineralvann og betaler kun for 3.

Vi har også bleiavtale, der hver 4. Pampers- pakke er gratis. Videre har SPAR first-price garanti. Det betyr at du alltid finner rimeligste pris i markedet på alle first-price produkter. SPAR kjører sin egen tilbudsavis hver uke, der du finner gode tilbud på hverdagslige produkter.

SPAR Røyken engasjerer seg lokalt

Vi er også opptatt av å støtte opp i lokalsamfunnet og derfor velger vi å sponse Ros idrettslag og Hyggen idrettsforening.

Velkommen til en hyggelig handel.

 

SPAR Røyken
Åpningstider:08-21 (08-20)
Adresse:Bråsetveien 3
3440 Røyken
E-post:spar.royken@ngbutikk.no
Nettsted:www.spar.no
Kontaktperson:
Mobilnummer:
Telefonnummer:31292910
Tilfeldig bedrift »
Samarbeidspartnere